• Adresa: Str. Brasovului Nr.254, Sacele - Brasov
  • Telefon: 0756.713.110
Follow us

Servicii Funerare Complete NonStop In Sacele

Roxana Funerare - Serviciile Noastre

Va punem la dispozitie, NON-STOP, urmatoarele servicii funerare in Sacele - Brasov, prestate cu bun simt si discretie de echipa noastra de profesionisti, mereu atenti la nevoile si cerintele dumneavoastra:

• Imbalsamari efectuate de personal autorizat;
• Toaletare (spalat, imbracat);
• Cosmetizare (barbierit, machiaj);
• Personal pentru manipulare sicriu;
• Asigurarea unui medic constatator de deces;
• Coroane si aranjamente din flori naturale si artificiale;
• Imbracaminte funerara (costume barbatesti si dama, camasi, pantofi);
• Lumanari, prosoape, batiste;

Intr-un moment foarte greu de trecut, noi suntem gata sa va ajutam sa treceti peste aceste clipe dificile, iar evenimentul funerar sa se desfasoare in cele mai bune conditii, oferindu-va servicii funerare complete profesioniste si discrete.

Informatii Utile

Certificatul de constatare al decesului
Certificatul de constatare al decesului va fi eliberat GRATUIT de catre medicul de familie. In cazul in care decesul survine in weekend sau noaptea, iar eliberarea certificatului de constatare al decesului de catre medicul de familie nu este posibila, va punem la dispozitie un medic constatator autorizat ce se va, deplasa la domiciliu contra cost, pretul fiind de 130 lei.
Imbalsamare efectuata de personal autorizat (autopsier)
Imbalsamarea decedatului este obligatorie prin lege si se face numai de catre personal calificat. Ea consta in conservarea decedatului si oprirea procesului de intrare in putrefactie. Va oferim acest serviciu gratuit daca este inclus intr-unul din pachetele noastre sau individual la pret de 150,00 lei.
Toaletare si Cosmetizare
Corpul neinsufletit trebuie pregatit dupa datini si obiceiuri religioase pentru ultimul drum. Aceasta presupune, spalarea, imbracarea cu hai noi sau curate, daca este cazul barbieritul, coafatul, fardatul. Dupa incheierea acestui procedeu, corpul se aseaza in sicriu cu fata catre rasarit. Echipa noastra experimentata va poate ajuta.
Oferim toaletarea (spalat, imbracat) si cosmetizarea (barbierit sau machiaj) decedatului inclusa in pachetele noastre, sau individual la pret de 100,00 lei

Servicii Utile

Servicii Funerare Complete Sacele | Servicii Funerare Complete NonStop Brasov

Manipularea decedatului si a sicriului

Manipularea decedatului si a sicriului se va face de catre persoane specializate in coborarea/urcarea sicriului de la domiciliu la biserica si cimitir.
Este inclusa in pachetele noastre GRATUIT, sau contra cost la cumpararea unui sicriu care nu este inclus intr-un pachet oferit.

Servicii Funerare Complete Sacele | Servicii Funerare Complete NonStop Brasov

Transport funerar intern si international

Transportul funerar este GRATUIT in localitate sau imprejurimi. Pentru efectuarea unui transport in afara judetului, intern sau international pretul este de 0,90 lei/km.

Asiguram:
- Transportul sicriului la domiciliu sau spital;
- Transportul persoanei decedate la biserica sau capela;
- Transportul funerar la cimitir;
- Transportul funerar in alt judet;
- Transport inmormantare cu stationare (acasa - biserica - cimitir);

Coroane si aranjamente florale naturale sau artificiale

Aranjamentul floral funerar fie el coroana sau jerba, aduce un ultim omagiu persoanei dragi decedate. Acesta poate fi realizat dintr-o varietate larga de flori, marimea si modelul fiind lasat la alegerea dumneavoastra. Aranjamentul poate fi insotit de un mesaj de adio scris pe o panglica ce se ataseaza de acesta.